OVER ONS

MAAK KENNIS MET DE KLOK DRANKEN

Wij zijn De Klok Dranken. Dé drankengroothandel van Nederland. Wij bieden het breedste aanbod bieren en dranken speciaal afgestemd op onze klant. Dit alles leveren we met een betrouwbaarheid van 99,6%. Het is de combi van kennis, keuze én service wat ons zo uniek maakt. Uniek als landelijke horecapartner. Maar ook uniek als landelijke werkgever.

Wij bedienen dagelijks met zo’n 180 enthousiaste collega’s, verdeeld over 5 vestigingen, zeker zo’n 3.000 klanten. En dat met een assortiment van ruim 4.500 artikelen, nog naast ons portfolio aan Grolsch bieren. Zoveel? Ja, zoveel! Best iets om trots op te zijn, toch?

Maakt dat ons log en onpersoonlijk? Zeker niet! Want nóg trotser zijn we op elkaar. Op de mensen van De Klok. Van kantoor tot logistiek en transport, samen zetten we ons in, samen gaan we ervoor. En alleen samen komen we een stap verder. Allen vol passie en gedrevenheid, betrokken, behulpzaam en bevlogen. Iedereen mag er zijn en iedereen kijkt naar elkaar om. Een platte organisatie vol met ambitieuze groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou!

Kom jij erbij?

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ ONS?

ONS MANIFEST

De Klok Dranken is de meerwaarde van elk horecabedrijf. Elke dag weer.

Onze hang naar uitdaging leidt tot krachtige relaties en de mooiste resultaten. Samen strijden, samen winnen, daar leven we voor.

Met onze lokale toegankelijkheid en nationale dekking zijn wij de perfecte partner voor elke horecaonderneming en de groothandel voor elk merk. 

Wij bieden keuze, kennis en service vanuit ervaring. Gedreven door passie geven onze specialisten horeca, evenementen en merken energie.

Wij zijn de tentakels in de markt en begrijpen daardoor de dynamiek van verandering.

De Klok Dranken durft uit te dagen en daagt uit om te durven.

Welke ambitie mogen wij voor jou waar maken?

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?